BGBG
watermark

За нас

Luxforyou Интериор Дизайн ще надхвърли всички граници за да осигури на своите клиенти обслужване и отношение от най-високо ниво. Нашият шоурум предоставя възможност да се докоснете до качеството и стила на последните уникални колекции от Еichholtz, ММ Lampadari, Patrizia Garganti, Terzani,Wallflor, Flos, Sylcom, VG New Trend, Kolartz и други  - имена доказали се през годините с високо качество и дизайн в разнообразните категории мебели, осветление и вътрешно обзавеждане.

Luxforyou Интериор Дизайн произвежда мебели уникати по собствен дизайн, които са част от луксозната лимитирана серия LUXFORYOU LIMITED DESIGN. На сайта можете да разгледате и да си закупите някои от уникатите на LUXFORYOU.

Luxforyou Интериор Дизайн има екип от професионалисти, които могат да предоставят цялостно изготвяне и изградане на проекти  при обзавеждане на частни жилища, къщи, офиси, хотели и други административни сгради. От подготовка на интериорен дизайн с 3D визуализация, избор на настилки, мебелировка и осветление до предоставяне на екип за строителното-монтажни работи, които да завършат изцяло проекта на клиента до ключ. Работим съвместно с няколко строителни фирми за извършване на грубия довършителен строеж интериорно.

Luxforyou Интериор Дизайн има голяма складова база и може да достави вашият желан продукт в рамките на 3 дни в страната. Възползвайте се от нашия онлайн магазин.

 

LUXFORYOU Интериор Дизайн ви очаква!